fbpx

Klantervaringen

De beste manier om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen, is te luisteren naar de ervaringen van onze klanten.

“Toen ik op het werk vertelde over deze deal geloofde niemand mij. Ze zullen nu wel anders praten als ze deze mooie zullen zien.”

Peter Pols uit Maasbracht

“Vandaag werd ik eindelijk 18, gelukkig heeft Car Driver Deals hier heel goed op ingespeeld zodat ik precies op deze dag kon gaan rijden in een hele mooie en sportieve Seat Ibiza FR uitvoering.Dankjewel voor de top service!”

Thorvi Rutte uit Wieringerwerf

“Eigenlijk wilde ik een andere auto maar toen bleek dat die auto niet geleverd kon worden kreeg ik van Car Driver Deals een aanbod voor een BMW 1 Serie. Vooral de communicatie hieromtrent is mij zeer goed bevallen. Als tegenprestatie bied ik Car Driver Deals een gratis positie aan op mijn digitale reclamebord bovenop mijn zakenpand.”

Caylar Talip van VOF T&T Interior Design

“Deze auto is voor mijn vrouw die er dagelijks mee naar haar werk moet. De auto en vooral van binnen is veel beter uitgerust dan we hadden verwacht. All-inclusive. Ik heb mijn vervolgbestelling al geplaatst en mijn buren op de hoogte gebracht.”

Hans Kolken uit Maasbracht

“We hebben gelijk 2 auto’s besteld. Op beide auto’s zit alles op en aan. We zijn uiterst tevreden en zullen zeker weer gaan bestellen.”

Broer en zus Bouwens uit Roermond

“Als financieel Directeur wilde ik eerst zelf het voortouw nemen wat betreft deze interessante deal. Nu ik overtuigd ben dat niet alleen de service maar ook de kwaliteit van de auto meer is dan ik verwacht had zal ik Car Driver Deals aanbevelen, zowel intern als extern bij onze klanten.”

Sjacco van M. van ECLR
1 / 41234
© 2020 - Car Driver Deals | Privacy verklaring

Wilt u ons bellen?

  • Verkoop : 085 – 06 06 648
  • Pech, schade en onderhoud Aanvraag winterbanden, bel of app 06 – 36 25 57 13

U heeft gekozen voor 48 maanden

U heeft gekozen voor 36 maanden

U heeft gekozen voor 24 maanden