Klantervaringen

De beste manier om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen, is te luisteren naar de ervaringen van onze klanten.

“Ik ben zeer tevreden over de communicatie en het leveren van de auto. De auto zit vol met opties. Dankjewel Car Driver Deals”

Thomas Ruijg uit Amsterdam

“Vandaag werd ik eindelijk 18, gelukkig heeft Car Driver Deals hier heel goed op ingespeeld zodat ik precies op deze dag kon gaan rijden in een hele mooie en sportieve Seat Ibiza FR uitvoering.Dankjewel voor de top service!”

Thorvi Rutte uit Wieringerwerf

“Ik ben best een pittige dame, rij veel kilometers naar cliënten en rijdt dus graag in een pittige auto. Car Driver Deals heeft naar mij geluisterd en ik kreeg een Peugeot 208 GT. De auto werd keurig afgeleverd. Zelfs mijn mobiel en navigatie werd voor mij ingesteld door een medewerker van Car Driver Deals. Heerlijk dat alles geregeld is. Klaar om weg te scheuren!”

Mevr. Geerets – Verhoeven uit Oirlo

“Wanneer de auto afgeleverd werd had ik mij natuurlijk een beeld geschept in mijn gedachte. Dit beeld deed echter geen eer aan hoe de auto daadwerkelijk aangekleed was. Full option van binnen! interieur hartstikke mooi, automaat dsg met flippers aan het stuur. Prachtige auto om te zien en heerlijk om in te rijden!

En dit allemaal binnen 10 dagen vanaf het eerste contact! Top service + Top auto. Goede communicatie in het algemeen, er werd meegedacht in onze persoonlijke situatie en wij werden goed geïnformeerd en geadviseerd. Wij zullen cardriverdeals zeker aanraden!”

Loek Creugers uit Schinveld

” Met zo’n 300.000 km op de teller was mijn vorige auto nodig aan vervanging toe. Al snel besloot ik eens te kijken of Private lease een goede optie is, maar met zo’n 45.000 km per jaar betaal bij de doorsnee leasemaatschappijen al snel de hoofdprijs. Zo niet bij Car Driver Deals. Hier is de eerste 36.000 km in het contract inbegrepen en kan ik de resterende km’s voordelig bij kopen.Vanaf het eerste moment een prettig contact met José en Toine en snelle reactie op mijn vragen. Niet lang na het invullen van de papieren werd een voorloopauto al voor de deur afgeleverd. En nadat ik hier een maandje in gereden had werd deze weer keurig omgeruild voor de Ford Focus, heel erg blij mee. Hopelijk nog jaren zorgeloos rijplezier en een dikke pluim voor de Klantenservice.”

Wilbert Vedder uit Velsen-Zuid

“Voor ons komt het goed uit dat we zo goedkoop kunnen gaan rijden en mijn huidige auto kunnen we goed verkopen.”

Fam. den Haan uit Geleen
1 / 41234

Wilt u ons bellen?

  • Verkoop : 085 – 06 06 648
  • Pech, schade en onderhoud Aanvraag winterbanden, bel of app 06 – 36 25 57 13