fbpx

Heel tevreden met mijn nieuwe bolide.👍
Dankjewel Car Driver Deals voor de snelle levering.
En speciaal voor de vriendelijke medewerker die de auto is komen brengen!

Renate Jennen uit Melick

“Eindelijk weer eens een ‘out of the box denken’ concept in de autowereld. Jullie maken helemaal waar wat jullie zeggen. Een hele dikke pluim voor jullie!”

E. Hopmans uit Bergen op Zoom

Na 6 jaar zakelijk rijden werd het weer tijd voor een andere auto. Het moest alleen wat goedkoper want de kosten voor zakelijk rijden zijn niet mis. Dus na een aantal prettige gesprekken met de klantenservice een auto besteld bij Cardriverdeals. Deze auto ga ik privé rijden en verhuur ik per km aan de zaak. Autorijden weer betaalbaar maken kan dus echt bij Cardriverdeals.

Na twaalf maanden is de auto geleverd. Het is een prachtige complete uitvoering met een M pakket erop. Het is wel een voorloopauto maar dat maakt het niet minder leuk. Nog even wachten op de nieuwe 3 serie in maart.

Nu bleek dat de voorloopauto niet van all season banden was voorzien en ik zou over 11 dagen een paar dagen op wintersport gaan. Dus de klantenservice  van Cardriverdeals gebeld. Zij belden 10 minuten later terug met de mededeling dat ze een Peugeot 5008 SUV komen brengen waar ik mee op wintersport kan. Als ik terugkom halen ze de auto weer op. Als dit geen Service met een hoofdletter is weet ik het niet meer. 

Ik heb het contract voor het volgende jaar alweer getekend.
Cardriverdeals maakt absoluut waar wat ze beloven.

Bart den Elzen uit Zutphen

“Ik ben zeer tevreden over de communicatie en het leveren van de auto. De auto zit vol met opties. Dankjewel Car Driver Deals”

Thomas Ruijg uit Amsterdam

“Vandaag werd ik eindelijk 18, gelukkig heeft Car Driver Deals hier heel goed op ingespeeld zodat ik precies op deze dag kon gaan rijden in een hele mooie en sportieve Seat Ibiza FR uitvoering.

Dankjewel voor de top service!”

Thorvi Rutte uit Wieringerwerf

” Met zo’n 300.000 km op de teller was mijn vorige auto nodig aan vervanging toe. Al snel besloot ik eens te kijken of Private lease een goede optie is, maar met zo’n 45.000 km per jaar betaal bij de doorsnee leasemaatschappijen al snel de hoofdprijs. Zo niet bij Car Driver Deals. Hier is de eerste 36.000 km in het contract inbegrepen en kan ik de resterende km’s voordelig bij kopen.

Vanaf het eerste moment een prettig contact met José en Toine en snelle reactie op mijn vragen. Niet lang na het invullen van de papieren werd een voorloopauto al voor de deur afgeleverd. En nadat ik hier een maandje in gereden had werd deze weer keurig omgeruild voor de Ford Focus, heel erg blij mee. Hopelijk nog jaren zorgeloos rijplezier en een dikke pluim voor de Klantenservice.”

Wilbert Vedder uit Velsen-Zuid

“Als algemeen directeur/DGA van diverse bedrijven reed ik sinds jaar en dag de auto’s privé om de bijtelling te vermijden. Naast de investering met afschrijving, verzekering, onderhoud en belasting kwam dat jaarlijks op een behoorlijk bedrag uit. Nu met Car Driver Deals heb ik de mogelijkheid aangegrepen om veel goedkoper, risicoloos en zonder bijtelling (betaal kosten privé), een auto te rijden die tegenwoordig, in mijn ogen, qua investering en leasebedrag niet meer verantwoord is om te doen.

Ik ben zeer tevreden over de communicatie tussen Car Driver Deals en mijzelf alsmede over de persoonlijke aflevering van de werkelijk full options Volvo XC90. Ik heb ook reeds een nieuw contract getekend voor de volgende periode en mijn businesspartner ook zover gekregen om hetzelfde te doen.”

Francois Verhees uit Woerden

“Wanneer de auto afgeleverd werd had ik mij natuurlijk een beeld geschept in mijn gedachte. Dit beeld deed echter geen eer aan hoe de auto daadwerkelijk aangekleed was. Full option van binnen! interieur hartstikke mooi, automaat dsg met flippers aan het stuur. Prachtige auto om te zien en heerlijk om in te rijden!

En dit allemaal binnen 10 dagen vanaf het eerste contact! Top service + Top auto. Goede communicatie in het algemeen, er werd meegedacht in onze persoonlijke situatie en wij werden goed geïnformeerd en geadviseerd. Wij zullen cardriverdeals zeker aanraden!”

Loek Creugers uit Schinveld

“Vandaag werd onze wagen afgeleverd. Netjes op tijd, volgens afspraak. Was aangenaam verrast over de luxe uitvoering van de wagen. Kan iedereen Car Driver Deals aanbevelen !!”

T. Peeters uit Borsbeek (Antwerpen)

“Ik ben best een pittige dame, rij veel kilometers naar cliënten en rijdt dus graag in een pittige auto. Car Driver Deals heeft naar mij geluisterd en ik kreeg een Peugeot 208 GT. De auto werd keurig afgeleverd. Zelfs mijn mobiel en navigatie werd voor mij ingesteld door een medewerker van Car Driver Deals. Heerlijk dat alles geregeld is. Klaar om weg te scheuren!”

Mevr. Geerets – Verhoeven uit Oirlo

“Net voor onze vakantie leverde Car Driver Deals onze nieuwe auto. De service bij levering was top, net als de auto die full-options uitgevoerd was. Wel zo fijn als je naar een warm land op vakantie gaat met je gezin in de nieuwe auto.”

Fam. van Driel van Stal van Driel uit Heeswijk-Dinther

“Al snel bleek dat Car Driver Deals geen snelle jongens zijn maar een bedrijf met een gedegen autoconcept en nog veel meer… Ik ben zo tevreden dat ik hen ga introduceren op onze scholengemeenschap.”

J. de Leeuw uit Rhoon

“Voor ons komt het goed uit dat we zo goedkoop kunnen gaan rijden en mijn huidige auto kunnen we goed verkopen.”

Fam. den Haan uit Geleen

“Toen ik op het werk vertelde over deze deal geloofde niemand mij. Ze zullen nu wel anders praten als ze deze mooie zullen zien.”

Peter Pols uit Maasbracht

“Deze auto had ik altijd al graag willen rijden maar stond eigenlijk op mijn verlanglijstje voor volgend jaar. De blauwe kleur past goed bij mij omdat ik ook actief ben als vrijwilliger bij de blauw-witte zebra’s van voetbalvereniging Linne. Mijn collega’s hebben ook interesse getoond.”

Jack Linssen uit Linne

“We hebben gelijk 2 auto’s besteld. Op beide auto’s zit alles op en aan. We zijn uiterst tevreden en zullen zeker weer gaan bestellen.”

Broer en zus Bouwens uit Roermond

“Dit is echt mijn droomauto. Vroeger reed ik altijd in deze auto maar zo’n auto is door de tijd toch duur geworden qua lasten en daarom reed ik in een auto van een lagere klasse. Top dat Car Driver Deals het rijden in deze auto voor mij weer mogelijk heeft gemaakt.”

Wim Mengelers uit Oirsbeek

“Deze auto is voor mijn vrouw die er dagelijks mee naar haar werk moet. De auto en vooral van binnen is veel beter uitgerust dan we hadden verwacht. All-inclusive. Ik heb mijn vervolgbestelling al geplaatst en mijn buren op de hoogte gebracht.”

Hans Kolken uit Maasbracht

“Collega’s op het werk zullen verbaasd zijn over de kwaliteit van deze auto. Ik hoop dat ze niet jaloers worden 😉 .”

Daniëlle Görtz uit Montfort

“Als financieel Directeur wilde ik eerst zelf het voortouw nemen wat betreft deze interessante deal. Nu ik overtuigd ben dat niet alleen de service maar ook de kwaliteit van de auto meer is dan ik verwacht had zal ik Car Driver Deals aanbevelen, zowel intern als extern bij onze klanten.”

Sjacco van M. van ECLR

“Eigenlijk wilde ik een andere auto maar toen bleek dat die auto niet geleverd kon worden kreeg ik van Car Driver Deals een aanbod voor een BMW 1 Serie. Vooral de communicatie hieromtrent is mij zeer goed bevallen. Als tegenprestatie bied ik Car Driver Deals een gratis positie aan op mijn digitale reclamebord bovenop mijn zakenpand.”

Caylar Talip van VOF T&T Interior Design