fbpx

Levering en rijden

Onbezorgd genieten van uw auto

Schade aan de auto of met pech langs de weg kan iedereen overkomen. Gelukkig heeft Car Driver Deals bij elke auto een map met instructies wat u kunt doen als er onverhoopt iets voorvalt. 

Maakt u gebruik van onze Driver Deal dan bent u verzekerd van 24/7 hulp van onze specialistische partners. Zij helpen u weer snel op weg!

Komt u er niet uit?
Bel/app dan met onze service afdeling op nummer 06 – 36 25 57 13 of stuur een e-mail naar [email protected]

Ik heb schade, wat nu?

Schade aan de auto kan iedereen overkomen. Maar een snelle afhandeling beperkt eventuele vervelende gevolgen. Meld een schade dan ook altijd binnen 24 uur bij Car Driver Deals, zodat wij de reparatie direct in gang kunnen zetten. Bel/app met onze service afdeling op nummer 06 – 36 25 57 13 of stuur een e-mail naar [email protected]

Schades die niet bij Car Driver Deals zijn gemeld, kunnen namelijk doorbelast worden.

Wie betaalt de bekeuring

Heeft u met uw auto een verkeersovertreding begaan? Dan ontvangt Car Driver Deals de beschikking. Alle beschikkingen worden direct door Car Driver Deals betaald aan de betreffende instantie, zodat aanmaningen en eventuele dwangbevelen voorkomen worden.

De doorbelasting van de beschikking wordt verstuurd aan de contractant met het verzoek deze binnen 14 dagen te betalen aan Car Driver Deals. Per doorbelasting van een beschikking brengt Car Driver Deals € 22,50 administratiekosten in rekening.

Bezwaar maken

Bent u het niet eens met de beschikking? Maak dan binnen de gestelde beroepstermijn schriftelijk bezwaar bij de betreffende instantie. Een kopie van het eventuele bezwaarschrift dient u te sturen naar [email protected] 

In afwachting van de uitspraak op uw bezwaar dient u wel de doorbelasting aan Car Driver Deals te betalen. Wordt uw bezwaar terecht bevonden, dan zal het bedrag van de doorbelasting worden terugbetaald.

Rijden in het buitenland, kan dat?

Ja, u mag rijden in het buitenland. Wij willen wel dat onze prijzen de laagste van Nederland zijn én blijven, daarom zijn er inrijbeperkingen voor bepaalde landen.

Inrijbeperking zijn niet van toepassing voor: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Polen, Tsjechië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Tussen 1 oktober en 1 april is het niet toegestaan om een voertuig mee te nemen naar Noorwegen, Zweden en Finland omdat de voertuigen niet uitgerust en bestand kunnen zijn tegen de strenge winterperiode in deze landen.

Voor alle andere landen geldt een inrijbeperking. Er mag niet in deze landen gereden worden met het voertuig. Alle schade die voortvloeit uit het gebruik van het voertuig in deze landen, wordt verhaald op de klant.

Auto ontvangen en inleveren

Als u uw auto gaat inleveren zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden:

  1. Zorg dat de auto schoon is
  2. Vergeet niet al uw privé-spullen uit de auto te halen
  3. Lever de auto compleet in, inclusief alle accessoires, zoals bijvoorbeeld: dakdragers, hoedenplank en trekhaak
  4. Verzamel alles wat oorspronkelijk bij de auto hoort, zoals sleutels, officiële documenten, handleidingen en accessoires.
  5. Zorg ervoor dat alle persoonlijke gegevens van de aangesloten voertuigsystemen zijn verwijderd, voordat u het voertuig aan Car Driver Deals retourneert. Denk hierbij aan het autonavigatiesysteem, de ingebouwde telefoon en apps.
© 2020 - Car Driver Deals | Privacy verklaring

Wilt u ons bellen?

*)Helaas kunnen wij geen financiering regelen in België, voor andere betaalopties neem contact op met de klantenservice

U heeft gekozen voor het voordelig rijden 48 maanden pakket

U heeft gekozen voor het voordelig rijden 36 maanden pakket

U heeft gekozen voor het voordelig rijden 24 maanden pakket

U heeft gekozen voor 48 maanden

*)Helaas kunnen wij geen financiering regelen in België, voor andere betaalopties neem contact op met de klantenservice

U heeft gekozen voor 36 maanden

*) Helaas kunnen wij geen financiering regelen in België, voor andere betaalopties neem contact op met de klantenservice

U heeft gekozen voor 24 maanden

*)Helaas kunnen wij geen financiering regelen in België, voor andere betaalopties neem contact op met de klantenservice