fbpx

Veelgestelde vragen

Car Driver Deals is een gepassioneerde club autoliefhebbers met gezamenlijk meer dan 110 jaar ondernemerservaring in de financiële sector en het verzekeringsvak. Het bedrijf achter Car Driver Deals bestaat al ruim 23 jaar.

Enkele jaren geleden zagen wij dat consumenten en bedrijven meer en meer anders tegen autorijden aan gingen kijken. Wij vonden dat de huidige traditionele benadering van autolease hier niet meer bij paste. Ongeveer 5 jaar geleden zijn wij gestart met de ontwikkeling en het intensief testen van dit unieke concept en zijn met Car Driver Deals nu ruim 3 jaar in de markt. Meer dan duizend tevreden klanten rijden inmiddels in een auto via Car Driver Deals.

De wereld van verkeer en vervoer is snel aan het veranderen. Nieuwe technieken zorgen ervoor dat we ons steeds slimmer, zuiniger en schoner vervoeren. Ook een heel scala aan nieuwe mobiliteitsdiensten zorgen voor een betere bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid van ons vervoer.

Car Driver Deals heeft zich ten doel gesteld om vanuit de passie en de beleving voor het autorijden:

  • duurzamer (elektrisch) rijden bereikbaar te maken voor iedereen
  • goedkopere alternatieven voor het autorijden aan te dragen
  • een platform te bieden om vanuit de passie en beleving voor het autorijden met elkaar in contact te komen
  • informatie te geven over nieuwe mobiliteitsdiensten
  • kortingen en voordelen voor de deelnemers te behalen
  • de deeleconomie en het sharen van auto’s te stimuleren
  • een positieve bijdrage te leveren aan een nieuwe generatie mobiliteitsvergoedingen voor bedrijven

Car Driver Deals is er voor iedereen die gebruik wilt maken van een auto met een top all-in service en geen interesse heeft om eigenaar van een auto te zijn. Wij bieden u een mobiliteitsoplossing waarbij we de wens van een mooie auto die bij u past, niet uit het oog verliezen.

Wij houden ons wagenpark graag up-to-date, daarom wisselen wij uw auto van tijd tot tijd om voor een nieuw of zeer jong gebruikt (demo)model. Mocht uw gekozen auto tijdelijk niet beschikbaar zijn dan ontvangt u tijdelijk een tijdelijke auto in dezelfde klasse. U bent en blijft altijd mobiel!

Wilt u maatwerk en er 100% zeker van zijn dat u een auto krijgt met bijvoorbeeld bruin lederen bekleding dan is Car Driver Deals niet voor u geschikt.

Uw persoonlijke situatie en mobiliteitsbehoefte kan snel veranderen. Wij vinden dat u niet 4 jaar aan dezelfde auto vast moet zitten maar dat een auto mee zou moeten veranderen. Daarom biedt Car Driver Deals de unieke service dat u in overleg tussentijds van auto kunt veranderen.

Een mooie auto rijden tegen een lagere prijs dan dat u gewend bent, zonder naar een showroom te gaan én een eersteklas service. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar op onze snelweg kan het! We hebben er gewoon goed over nagedacht. Wat goed is aan traditioneel autorijden of leasen, houden we. Wat de kosten verhoogt, doen we niet.

Bij private lease least u een auto (object) voor een vooraf bepaalde periode (meestal tussen de 2 en 5 jaar). Verzekering, onderhoud en wegenbelasting is inbegrepen. U bent geen eigenaar van de auto maar gebruiker. Daarnaast kunt u de auto veelal zelf samenstellen en rijdt u de gehele periode in dezelfde auto.

Bij Car Driver Deals koopt u mobiliteit voor een vooraf bepaalde periode (2 jaar, 3 jaar, 4 jaar of met een levertijd). Verzekering, onderhoud en wegenbelasting is inbegrepen. U bent geen eigenaar van de auto maar gebruiker. De auto binnen uw mobiliteitsperiode kunt u niet samenstellen. U koopt mobiliteit en least dus géén auto. Tijdens de looptijd rijdt u regelmatig weer een nieuwe auto.

Samen sterk! Car Driver Deals verzamelt alle mobiliteitscontracten van de berijders en biedt deze met toekomstige levergaranties aan bij haar leveranciers. Hierdoor lopen de kortingen hoog op en daar profiteert u als berijder van. Om de afschrijvingen van onze vloot te beperken werken wij constant met de auto’s. Hierdoor rijdt u nooit een langere periode in dezelfde auto.

Daarnaast beperken wij zoveel mogelijk de kosten. Denk hierbij aan een dure showroom en het beperken van incassorisico’s.

Natuurlijk! U bent van harte welkom op ons kantoor in Maasbracht. Verwacht geen shiny showroom, maar wel lekkere koffie! U kunt een afspraak maken via de klantenservice.

Nee, wij zijn geen traditionele leasemaatschappij. We kunnen wel traditionele leaseproducten aanbieden, maar dan vooral voor onze zakelijke klanten. Wij bieden een mobiliteitsoplossing met een all-in rijden concept én met financiële vrijheid. U kiest zelf waar u onze mobiliteit financiert. Uiteraard kunnen wij u helpen maar wij verplichten u niets. Kunt u ergens anders een beter financieringsvoorstel krijgen; DOEN!

Wij leveren nieuwe of zeer jong gebruikte auto’s.

In principe kunnen wij alle merken auto’s leveren, mits ze voor ons ook interessant zijn. Daar zijn we open en transparant over. Het draait om een optimale wisselwerking tussen u als klant en Car Driver Deals. U kunt uw wensen kenbaar maken bij onze klantenservice.

Nee, u kunt bij de bestelling een aantal voorkeuren kenbaar maken en uiteraard gaat Car Driver Deals hier zoveel mogelijk rekening mee houden. U krijgt altijd een uitgebreide uitvoering en minimaal een pakket met extra opties. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u geen airco of geen navigatie krijgt. Wilt u maatwerk en er 100% zeker van zijn dat u een auto krijgt met bijvoorbeeld bruin lederen bekleding dan is Car Driver Deals niet voor u geschikt.

Het kan voorkomen dat u nog een periode vastzit aan een leasecontract of nog een eigen auto bezit. Car Driver Deals heeft een pakket geïntroduceerd voor vooruitziende klanten: ‘Zeer Voordelig Rijden’. U kiest hierbij een levertijd die bij u (of uw situatie) past. Hoe langer de levertijd, des te voordeliger het wordt, maximaal 12 maanden. Zo heeft Car Driver Deals meer tijd om voor de levering zorg te dragen en kunnen er meer auto’s tegelijk ingekocht worden. Van dit inkoopvoordeel profiteert u als klant. Aansluitend gaat u altijd 12 maanden rijden, ongeacht de duur van de gekozen levertijd.

Eenmaal klant, altijd klant!
Rijdt u al een auto van Car Driver Deals, ongeacht welk pakket, dan kunt u er voor kiezen om 1 jaar vóór afloop van uw huidige contract te verlengen met een Zeer Voordelig Rijden pakket. Zo gaat uw levertijd van 1 jaar lopen terwijl u nog in een auto van ons rijdt. Dat kunt u jaar op jaar herhalen zodat u altijd tegen het goedkoopste tarief rijdt. Car Driver Deals zorgt ervoor dat de pakketten op elkaar aansluiten zodat u nooit zonder auto komt te zitten.

U betaalt het Zeer Voordelig Rijden pakket bij aangaan van het contract. De levertijd gaat pas in op het moment dat de betaling bij ons ontvangen is.

Car Driver Deals werkt niet met een kostenverhogende voorraad. Uw keuze leggen we altijd eerst voor binnen onze eigen vloot of bij een van onze leveranciers. Mocht de auto van uw keuze onverhoopt niet direct beschikbaar zijn dan krijgt u van ons een uit dezelfde klasse. Zo zorgt Car Driver Deals ervoor dat u al vaak binnen één dag mobiel bent. De voorkeursauto wordt gemiddeld tussen de 3 en 8 maanden geleverd, afhankelijk van beschikbaarheid bij de leverancier of inkoop binnen onze eigen autovloot.

U mag altijd 36.000 kilometers per jaar rijden. De meerprijs per kilometer is standaard € 0,22. Indien u meer kilometers dan 36.000 per jaar rijdt, raden wij u aan om vooraf een speciaal op maat gemaakt kilometerpakket aan te vragen bij de klantenservice.

De auto is all-risk verzekerd. U heeft een eigen risico van € 300 per schadegeval bij niet verhaalbare schade. Het eigen risico is niet afkoopbaar.

© 2020 - Car Driver Deals | Privacy verklaring

Wilt u ons bellen?

U heeft gekozen voor 48 maanden

*)Helaas kunnen wij geen financiering regelen in België, voor andere betaalopties neem contact op met de klantenservice

U heeft gekozen voor 36 maanden

*) Helaas kunnen wij geen financiering regelen in België, voor andere betaalopties neem contact op met de klantenservice

U heeft gekozen voor 24 maanden

*)Helaas kunnen wij geen financiering regelen in België, voor andere betaalopties neem contact op met de klantenservice